Bølgen-prosjektet får egen nettside

I starten av mai lanserer Bølgen en egen nettside for å dele informasjon om prosjektet.

– Her kan deltakerbedriftene følge med på utviklingen av tiltak og løsninger, sier Malin Dahl, prosjektleder for Bølgen i Hold Norge Rent.

Oppdatert informasjon til eksisterende og kommende deltakere

De syv deltakerne som tok Bølgen i 2020 er i ferd med å gjennomføre sine tiltak. I 2021 er målsetningen å få med 10 nye bedrifter.

Nettsiden vil inneholde oppdatert informasjon om Bølgen-prosjektet, og vil også dele resultatene fra bedriftenes tiltak etter hvert som prosjektet ruller videre.

– Vi håper at formidling av resultatene fra prosjektet vil inspirere andre bedrifter til å sette inn tiltak mot forsøpling, sier Malin Dahl.

Bølgen-prosjektet vil også sende ut nyhetsbrev med saker fra samarbeidsprosjektet. Ønsker du å motta nyhetsbrevet, gå inn på nettsiden og meld din interesse!

Flere saker

Verdens største kaffeselskap tar Bølgen

Denne høsten skal Starbucks intensivere innsatsen mot forsøpling og tar Bølgen sammen med Hold Norge Rent, Oslofjorden Friluftsråd og Mepex. – Vi er utrolig stolte over å ha med oss Starbucks på Bølgen, sier Hildegunn Bull Iversen, prosjektleder for Bølgen og rådgiver i Mepex.

LES MER >

Bølgen ruller videre i 2022

Hold Norge Rent, Mepex og Oslofjordens Friluftsråd har fått støtte fra Handelens Miljøfond til å videreføre Bølgenprosjektet i 2022. Nå ser de etter nye bedrifter å samarbeide med.

LES MER >