Bølgen-prosjektet deltar på Hold Norge Rent-konferansen 5. mai

Bølgen-prosjektet deler erfaringer og presenterer suksessfaktorer for å få med næringslivet i arbeidet mot forsøpling på Hold Norge Rents digitale konferanse 5. mai.

Bølgen er et initiativ for å få næringslivet til å se på hva de kan gjøre mot forsøpling, og bli en del av løsningen.

– Bedriftene som har deltatt i Bølgen-prosjektet har arbeidet frem konkrete tiltak for hvordan de kan redusere forsøplingen av forbrukerprodukter. I presentasjonen på HNR-konferansen deler vi erfaringene og hva prosjektet tror er nøkkelen til å få med næringslivet, sier prosjektleder for Bølgen, Kathrine Kirkevaag i Mepex Consult.

 

Bølgen-prosjektet har egen stand på konferansen

Bølgen vil ha sitt eget digitale utstillerrom på Hold Norge Rent-konferansen 5. mai, der deltagerne kan snakke eller chatte med Bølgen-teamet. Det er dermed gode muligheter for å få svar på akkurat det du lurer på! 

– Vi gleder oss til å dele erfaringene våre fra Bølgen-prosjektet, sier Kathrine Kirkevaag.

Malin og Mari i Hold Norge Rent

Foto: Bølgen-teamet

Kine i Hold Norge Rent.

Foto: Bølgen-teamet

Flere saker

Verdens største kaffeselskap tar Bølgen

Denne høsten skal Starbucks intensivere innsatsen mot forsøpling og tar Bølgen sammen med Hold Norge Rent, Oslofjorden Friluftsråd og Mepex. – Vi er utrolig stolte over å ha med oss Starbucks på Bølgen, sier Hildegunn Bull Iversen, prosjektleder for Bølgen og rådgiver i Mepex.

LES MER >

Bølgen ruller videre i 2022

Hold Norge Rent, Mepex og Oslofjordens Friluftsråd har fått støtte fra Handelens Miljøfond til å videreføre Bølgenprosjektet i 2022. Nå ser de etter nye bedrifter å samarbeide med.

LES MER >