Ringnes ønsker tiltak som gjør en forskjell 

Ringnes var første bedrift ut på strandrydding med Skjærgårdstjenesten og medarbeidere fra Oslofjordens Friluftsråd, Hold Norge Rent og Mepex. Deltakerne omtalte dagen med strandrydding på Ostøya og dybdeanalyse i Slemmestad som en «drømmedag».

Vi er svært takknemlige for at vi har fått muligheten til å ta del i BØLGEN, som allerede har vist seg både lærerikt og engasjerende. Ringnes’ mål er at ikke noe av vår emballasje skal komme på avveie. Vårt refreng er «pant alt, alltid» slik at flaskene kan resirkuleres og få nytt liv. Vi har kommet langt, men er ennå ikke i mål. Med BØLGEN håper vi at vi sammen kan komme opp med tiltak som gjør en forskjell, sier Johanna Ellefsen Rostad, direktør Corporate Affairs.

Kreativ workshop med Bølgen-teamet og ansatte fra Ringnes. 

Foto: Bølgen-teamet

De ansatte fikk en dag uten like i Oslofjorden, der de ivrig ryddet strender og analyserte funnene etterpå. 

Film produsert av Ringnes.

Flere saker

Verdens største kaffeselskap tar Bølgen

Denne høsten skal Starbucks intensivere innsatsen mot forsøpling og tar Bølgen sammen med Hold Norge Rent, Oslofjorden Friluftsråd og Mepex. – Vi er utrolig stolte over å ha med oss Starbucks på Bølgen, sier Hildegunn Bull Iversen, prosjektleder for Bølgen og rådgiver i Mepex.

LES MER >

Bølgen ruller videre i 2022

Hold Norge Rent, Mepex og Oslofjordens Friluftsråd har fått støtte fra Handelens Miljøfond til å videreføre Bølgenprosjektet i 2022. Nå ser de etter nye bedrifter å samarbeide med.

LES MER >